Til de unge


For nogle unge kan det være svært at bo hjemme. Nærmest uudholdeligt. Måske fylder skænderierne for meget og påvirker din hverdag negativt? Måske er I uenige om regler? Måske er du begyndt at ryge hash, eller du ryger allerede rigtig meget? Du hænger måske ud med et slæng, der ikke er det rette for dig? Pjækker fra skole og er efterhånden også ret ligeglad med, hvad dine lærere eller rektor siger? – Og måske føler du, at dine forældre er totalt uforstående over for, hvorfor du reagerer som du gør?

For nogle unge kan den eneste løsning være at flytte hjemmefra.
Her på Markusminde, Ny-start kan du bo sammen med andre unge. Der er plads til max. 6 unge under 18 år. Du har dit eget værelse og har adgang til både inden –og udendørsaktiviteter. For eksempel har vi pool og udendørs motion Vi kan tilbyde dig en hverdag, der ligner andre unges. Bare i en større familie end den, de fleste har. Du skal vide, vi stiller krav til dig:

Det vil sige: Du skal passe din skole, uddannelse, være med til at holde orden og du får faste pligter ligesom de andre unge på Markusminde, Ny-start. Alt i alt lever vi på Markusminde, Ny-start, som andre (store) familier: Vi står op om morgenen, laver madpakker og indkøbslister, passer vores uddannelse eller job, har venner eller familie på besøg, køber ind, tager i biografen, shopper, dyrker vores fritidsaktiviteter, rydder op og gør rent og slapper af.

Har du mest af alt lyst til at starte på en frisk?
Måske har du allerede tilknyttet en rådgiver eller kontaktperson?
Så kan du også drøfte mulighederne med dem.

Skriv til os